caesen
Espectacle

IF-FI

Laboratori Peripècies
Dates
Del 19/09/2018 al 23/09/2018
Horari

De dimecres a dissabte, 19h

Diumenge, 18h

Durada
3h (amb descans)
Preu
12€ | Personatges de la Beckett 8€

La passada temporada, el laboratori Peripècies, coordinat per Sergi Belbel, va decidir posar el focus al voltant de la idea de Temps. La intenció del projecte va ser construir, mitjançant mecanismes dramatúrgics, les parets d’aquest espaitemps de la memòria, un artefacte teatral que combini els tres aspectes centrals de la nostra percepció temporal (espai, temps i memòria) i que convidi l’espectador a experimentar d’una manera nova el temps teatral i la seva relació amb l’espai fent servir de teló de fons la memòria del nostre país.

El resultat és IF-FI, un relat sobre el temps, la família i l’amor. Un insòlit joc dramatúrgic que destil·la la vida de dues nissagues barcelonines que s’entrecreuen fatalment al voltant d’un objecte únic que els uneix.

Sinopsi

Una ciutat: Barcelona. Dues famílies: els Isern i els Fontanals. Quatre generacions durant vuitanta anys: de la guerra de Cuba del 1898 a la Transició Democràtica, el 1978, passant per la dictadura de Primo de Rivera, la República, la Guerra Civil i quaranta anys de dictadura. Dues nissagues que s’entrecreuen fatalment un dia de gener de 1938 en una famosa plaça de la ciutat, al voltant d’un objecte irrepetible: un rellotge únic al món, dissenyat segons la proporció àuria, o número “fi”.

Un relat sobre el temps, la família i l’amor. Un destil·lat dels moments claus de la història d’uns personatges tan arrelats a les generacions passades i futures que lluitar per construir un destí comú sembla una tasca impossible. Malgrat tot, però, ho intenten, xuclats per forces i energies que no poden explicar, com qui s’acosta a l’horitzó de successos d’un forat negre.

Dramatúrgia: Sergi Belbel, Marián de la Chica, Lara Díez, Roc Esquius, Martí Gallén, Joan Martínez, Kevin Martos i Rosa Molina.
Direcció: Sergi Belbel, Marián de la Chica, Lara Díez, Roc Esquius, Martí Gallén, Maria Victòria Llena, Joan Martínez, Rosa Molina, Rafaela Rivas, Eloi Sànchez, Núria Sanmartí, Carlos Solsona i Nan Vidal. 

Repartiment:

IF
Jaume Fontanals: Oscar Jarque
Rosa Puig: Rafaela Rivas
Ignasi Fontanals: Roc Esquius
Victòria Ametller: Míriam Monlleó
Carme Fontanals: Mar Esteban
Ricardo Igartúa: Martí Gallén
Luis Expósito: Joan Martínez
Lourdes Muntada: Maria Victòria Llena
Flàvia Igartúa: Lara Díez

FI

Margarita Subirats: Lourdes Noguera
Maria Aiguadé: Núria Sanmartí
Dida Antònia: Maria Eugènia Casanova
Amèlia, llevadora: Rosa Molina
Salvador Isern: Daniel Ventosa
Frederic Isern: Eloi Sànchez
Dolors Méndez: Agnès Busquets
Caterina Isern: Marta Santandreu
José Fernández: Carlos Solsona
Joaquín Herranz: Kevin Martos
Irene Fernández: Laura Porta
Policia: Nan Vidal

Vestuari: Agnès Busquets
Utilleria: Maria Eugènia Casanova
Comunicació: Rafaela Rivas, Núria Sanmartí, Laura Porta
Comissió tècnica: Carlos Solsona i Nan Vidal
Disseny d’audiovisuals: Jim Sorribas 
Espai sonor: Martí Gallén
Disseny gràfic: Oscar Jarque
Producció: Mar Esteban, Martí Gallén, Joan Martínez i Sergi Belbel

Agraïments: SusiSweetDress, departament de vestuari de Polònia TV3, Arnau Riera, Pablo Fredes, Nien Boots, Laboratori de Filosofia de la Sala Beckett i a tots els nostres familiars que han patit les nostres absències i que comparteixen amb nosaltres el regal més bonic de la vida, el temps.

Et pot interessar
Ofici de tenebres
de Joan Rusiñol
Del 04/10/2018 al 04/11/2018
Blues
de Sergi Pompermayer
Del 03/10/2018 al 04/11/2018
AMNÈ(I)S(T)IA: Say Sorry
de Chokri Ben Chikha
Del 07/11/2018 al 11/11/2018
Espectacle
Una lluita constant
de La Ruta 40 i Carlota Subirós
Del 14/11/2018 al 08/12/2018
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar