Espectacle

La tríada: contra el diàleg

de Marta Barceló, Llàtzer Garcia i Joan Yago
Direcció
Joan Fullana
Data
11/07/2022
Horari

A les 20h

Espai
Sala de dalt
Preu
10€ | Personatges de la Beckett 8€

Sinopsi

Quan parlem del “diàleg” com l’única via de solució per a tots els mals del món contemporani, de què parlem exactament? Què vol dir exactament dialogar? Com es dialoga en el context d’una societat cada cop més globalment individualista i polaritzada? O potser el problema són precisament les paraules, aquesta creença cega i absoluta en les paraules?

Aquest espectacle pren tres peces breus, escrites com a conseqüència d’un diàleg entre tres dramaturgs i tres intel·lectuals, i les fa dialogar entre elles per construir un únic artefacte teatral. El resultat: una discussió, una disputa, una escopinada… o, senzillament, tres peces que conviuen a l’escenari per parlar d’un tema en comú?

L’Obrador d’estiu de la Sala Beckett és un dels moments de l’any que la Sala dedica amb més intensitat, precisament, al diàleg entre dramaturgs i dramaturgues d’arreu del món i entre aquests i altres professionals de la creació escènica, i també amb el públic. Aquesta peça escrita per tres dels més interessants dramaturgs del panorama actual del teatre català serà l’acte d’inauguració de la XVII edició de l’Obrador d’estiu de la Sala Beckett.

Autoria: Marta Barceló, Llàtzer Garcia i Joan Yago

Direcció: Joan Fullana

Pensadors: Emili Manzano (periodista i escriptor), Meritxell Esquirol (sociòloga) i Joaquim Valdivielso (professor de filosofia)

Repartiment: Jordi Figueras, Lluqui Herrero i Lluís Marquès

Il·luminació i espai sonor: Olivier Auclair
Vestuari: Josep Orfila
Fotografia: Llorenç Gris
Comunicació: Cristina Bugallo
Producció executiva: Fàtima Riera

Una producció de Produccions de Ferro i Espai el Tub amb el suport del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca

Et pot interessar
Entrenament de la mirada: el jo dramaturg i el punt de vista
Taller de dramatúrgia adreçat a escriptors principiants i avançats
Del 11/07/2022 al 16/07/2022
Espectacle
Paradís
de Sergio Baos
Del 05/07/2022 al 22/07/2022
Depassar els límits: el paper de l’actor en el paper
Taller per a actors i actrius professionals
Del 11/07/2022 al 16/07/2022