CA ES EN
Espectacle

L’alegria

de Marilia Samper
Dates
De l'11/10/2017 al 12/11/2017
Horari

De dimecres a dissabte, 20:30h

Diumenge, 18:30h

Espai
Sala de baix
Preu
20€. Venda anticipada 12,60€ (fins l'1 d'octubre)
> Comprar entrades

Marilia Samper, autora resident de la Sala Beckett la temporada 2016/17, presenta el resultat de la seva residència: una reflexió sobre la precarietat i la pobresa que ens envolta i que es troba molt més a prop del que creiem. Una realitat crua que l’autora reflecteix sense llàgrimes, sense sentimentalisme, centrant-se en la capacitat de lluita de l’ésser humà. Amb alegria.

Aquest espectacle forma part del cicle Les condicions del cervell

Sinopsi

Extraradi d’una ciutat. Barri obrer d’habitatges barats de protecció oficial. Una zona pobra, degradada i oblidada per on no voldríem passar. La Júlia hi viu de lloguer amb el seu fill Eli, que té paràlisi cerebral. L’Eli té 20 anys i no parla, no pot caminar i veu passar els dies, un darrere l’altre, a la seva cadira de rodes. Però l’Eli pot somriure, i també sap acariciar. La Júlia el cria amb tendresa i atenció, sense laments, amb alegria. Una dona sense estudis ni recursos, que treballa fins esllomar-se per poder viure en condicions mínimes, que no són les adequades per a algú com l’Eli.

El noi ha crescut, i la Júlia té una hèrnia que no li permet carregar-lo en braços, com feia sempre, per poder baixar amb ell els nou esglaons de l’entrada i portar-lo al carrer. Així que ja no surt de casa. La Júlia està obstinada a resoldre aquesta situació fent construir una rampa per la qual poder baixar la cadira de rodes del seu fill.

Una simple rampa pot resultar una empresa impossible quan totes les condicions són desfavorables i si la seva consecució depèn de la voluntat i de la bondat dels altres.

Autora i directora: Marilia Samper

Intèrprets:
Júlia: Lluïsa Castell
Vera: Montse Guallar
Ramon: Andrés Herrera
Eli: Alejandro Bordanove

Escenografia: Enric Planas
Espai sonor: Jordi Bonet
Il·luminació: David Bofarull
Vestuari: Albert Pascual
Caracterització: Noemí Jiménez
Fotografia: Kiku Piñol
Ajudant de direcció: Roger Torns
(In)correcció lingüística: Marc Rosich

Agaïments: Olga Alexeeva, Paula Blanco, Nadís-Sagrat Cor Sarrià – Escola d’educació especial, Vanessa Segura i Martín Vega. 

Una producció de la Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia

Et pot interessar
Psicosi de les 4.48
de Sarah Kane
Del 02/11/2017 al 12/11/2017
Incògnit
de Nick Payne
Del 09/10/2017 al 10/10/2017
Lectura dramatitzada Les condicions del cervell
El meu nom és programa
d’Oliver Kluck
23/10/2017
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar