Espectacle

Limbo

de Míriam Escurriola, Clara Peya, Ariadna Peya i Marc Rosich. Les Impuxibles
Direcció
Míriam Escurriola
Companyia
Les impuxibles
Dates
Del 30/03/2017 al 09/04/2017
Horari

De dijous a dissabte, 21h

Diumenge, 19h

Durada
70 min
Preu
15€

La jove companyia Les Impuxibles segueix creant còctels amb diferents disciplines i trepitjant fort amb els seus espectacles. Limbo és una proposta multidisciplinària que obre un espai de reflexió sobre què vol dir el transgènere, sobre els reptes quotidians i sobre la lluita en la recerca de la identitat pròpia i la reafirmació davant les etiquetes, molt sovint inútils, que la societat ofereix.

Limbo forma part del cicle La revolució dels gèneres. La construcció d’estereotips a la ficció

Sinopsi

Què passa quan t’identifiques amb un gènere que no és el que el teu cos determina? Limbo és la història d’un trànsit. Les vivències i l’imaginari de l’Albert, que abans era la Berta.

L’Albert no pot pujar a un avió perquè el control de seguretat detecta que al seu carnet d’identitat hi figura un nom femení i la fotografia d’una noia. Mentre és retingut a la zona del duty free de l’aeroport, atrapat en aquest limbo que dóna títol al muntatge, el protagonista anirà desgranant els capítols més importants de la seva vida, de manera que les tensions entre la seva part femenina i la seva part masculina acabaran amb un pacte d’entesa i acceptació.

Les Impuxibles

La companyia neix a finals de l’any 2011 com a fruit de la sinèrgia de diversos creadors i intèrprets que ja havien treballat junts anteriorment en diversos projectes de dansa, música i teatralitat contemporània. El motiu és l’estrena de l’embrió del que després va ser el primer espectacle: Corazón de hojalata, dins el festival nunOff 2011 de creació emergent (NunArt). La companyia és fundada per Clara Peya (directora musical i també compositora) i Ariadna Peya (coreògrafa) amb la voluntat d’investigar i crear a partir del llenguatge de la dansa, la música i els nous suports visuals. Aquesta dramatúrgia del moviment es complementa i culmina amb la direcció escènica de la Míriam Escurriola.

Limbo és el quart espectacle de la companyia, amb el qual s’endinsen en el territori de la dansa-teatre jugant amb la potència de la música en directe. Aquest és el llenguatge de la companyia i el que té continuïtat en aquesta nova creació. I alhora, el diàleg de creació entre dansa, música i teatralitat és més profund o fa una passa més: tots els temes originals han estat composats especialment per a la peça.

Basat en textos de Miguel Missé i Pol Galofre
Idea original: Clara Peya, Ariadna Peya i Míriam Escurriola
Dramatúrgia: Marc Rosich
Música original: Clara Peya
Lletres: Marc Rosich
Direcció escènica: Míriam Escurriola
Direcció musical: Clara Peya

Intèrprets: Mariona Castillo, Ariadna Peya, Clara Peya (piano) i Tatiana Monells/Anna Sagrera

Coreografia: Ariadna Peya
Disseny d’il·luminació: Jordi Berch
Coaching d’interpretació: Anna Sabaté
Programacions musicals: J.J. Caro i Clara Peya
Fotografies: Kiku Piñol
Comunicació: Laia Sanz
Ajudant de direcció: Lluís Parera
Gestió i distribució: Gràcia Camps

Et pot interessar
Eva i Adela als afores
de Mercè Sarrias
Del 22/03/2017 al 30/04/2017
Crotch
de Catalina Carrasco. Cia Baal
Del 23/03/2017 al 26/03/2017
Conferència + Taller La revolució dels gèneres
Noves identitats o l’explosió del sistema binari
Setmana 3
Del 30/03/2017 al 31/03/2017
Conferència + Taller La revolució dels gèneres
Les relacions afectives
Setmana 4
Del 06/04/2017 al 08/04/2017