Concert

L’Ovidi se’n va a la Beckett amb Toti Soler

d'Ovidi4
Dates
Del 16/09/2021 al 18/09/2021
Horari

A les 20h

Durada
2h aprox.
Espai
Sala de dalt
Preu
12€ | Personatges de la Beckett 10€

El juny del 2019 Ovidi4 va enregistrar un concert a la Sala Beckett. Ara tornen al mateix escenari per presentar el llibre-disc resultant, que porta per títol L’Ovidi se’n va a la Beckett, amb 79 dels 210 minuts que va durar el concert. En aquesta ocasió, Borja Penalba, David Fernàndez i Mireia Vives comptaran amb la col·laboració especial de Toti Soler, inseparable acompanyant i company de l’Ovidi.

És així com, contra la geografia del desastre i l’arquitectura de les excepcions, Ovidi4 torna a la Beckett, hi torna: s’hi tornen, contra el mur, el silenci i la mordassa. Per què, clar, on passen les coses? Ni a la pantalla ni a l’smartphone ni a la tv ni al xat. Les coses passen allà on les podem compartir, les podem dubtar i, sobretot, les podem transformar. Quan les imaginem alhora, les cuidem plegats i les resistim juntes.

Ovidi4

El poeta David Caño, el músic Borja Penalba, el periodista i activista social David Fernàndez i la cantant Mireia Vives es reuneixen sota el nom d’Ovidi4 per a realitzar un espectacle on repassen diverses cançons d’Ovidi Montllor i en reinterpreten d’altres. A més a més, amb la complicitat del públic, l’actuació pren forma de tertúlia musicada on es parla de cultura i política mantenint la fina ironia que tan bé conjugava el cantautor d’Alcoi.

Amb David Caño, David Fernàndez, Borja Penalba i Mireia Vives

i la col·laboració especial de Toti Soler

Una producció de Neu al carrer i Ovidi4