Recital

Mata’m psicosi

de Lola Miquel
Data
14/05/2022
Horari

A les 19:30h

Espai
Sala de dalt
Preu
Entrada gratuïta amb reserva prèvia

Mata’m psicosi és el text en què Dolors Miquel es transforma en Lola Miquel a través d’un deliri increïble que analitza els canvis de l’ésser, quan traspassa l’ànima a un altre subjecte (com en la metempsicosi), però no pas a través de la mort, sinó al llarg d’una vida amb substrat psicòtic. Una anàlisi dramàtica i poètica de la bogeria, la incomunicació, la pobresa i altres qüestions bàsiques del món on vivim, tractades amb mestria per una de les grans escriptores d’avui, i portades a escena per l’actriu Catalina Florit dirigida per Albert Roig.

Festival Alcools, poesia en escena

El festival Alcools vol portar la poesia contemporània a escena, aixecar espectacles poètics d’alt nivell i posar de manifest el bon moment de la poesia catalana actual, a banda d’estrènyer els lligams entre el món de la poesia, la música i el teatre. Va néixer el 2015 a La Seca-Espai Brossa amb l’objectiu de treure un moment la poesia dels bars i instal·lar-la als teatres, a fi d’arribar a més gent, convertir-la en un fet quotidià. El festival fa front a la seva novena edició, programant, de nou a la Beckett, un recital al mes al llarg de tota la temporada.

Alcools és el recer dels grans poetes d’avui i dels músics, dels rapsodes i dels oïdors, del públic que estima la paraula ben dita i de la gent a qui agrada xerrar i escoltar.

Aquest recital forma part de Barcelona Poesia

Autoria: Lola Miquel
Direcció i dramatúrgia: Albert Roig

Repartiment: Catalina Florit

Escenografia: Bibiana Puigdefàbregas
Imatge i so: Daniel Cubero

Organitza: BCN Poesia

Festival Alcools

Direcció: Andreu Gomila
Organitza: Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia

Et pot interessar
Assaig obert
TEXTURES (Una biòpsia lingüística)
Assaig obert del Laboratori d'Escriptura en Viu
13/05/2022
L’altre
de Roc Esquius
Del 28/04/2022 al 05/06/2022
WARE Reinforced
de Matriu.id
Del 20/05/2022 al 22/05/2022