caes
Recital

No parlis fort

de Carles Viarnès i Elvira Prado-Fabregat.
Basat en l’obra de Màrius Sampere i de Carles Viarnès
Data
15/05/2021
Horari

A les 12h

Espai
Sala de baix
Preu
Activitat gratuïta

No parlis fort és un recorregut per quaranta anys de poesia de Màrius Sampere. Un concert poètic que cerca l’equilibri entre els diversos vessants artístics que conflueixen a l’escenari: el piano, la música electrònica de Viarnès i la paraula comparteixen protagonisme i estableixen un diàleg per (re)crear l’atmosfera poètica de Sampere.

A No parlis fort hi ha paraula dita sense música, música sense paraula, paraula amb música, joc i efectes musicals; paraula cantada, improvisació musical i experimentació sonora. A No Parlis Fort, la paraula dita esdevé part de la partitura, la seva sensualitat i sonoritat s’adhereixen a la música com si fossin part d’una mateixa cosa. De la mateixa manera, els efectes i el jocs musicals també acaben formant part del poema.

Festival Alcools, poesia en escena

El festival Alcools vol portar la poesia contemporània a escena, aixecar espectacles poètics d’alt nivell i posar de manifest el bon moment de la poesia catalana actual, a banda d’estrènyer els lligams entre el món de la poesia, la música i el teatre. Va néixer el 2015 a La Seca-Espai Brossa amb l’objectiu de treure un moment la poesia dels bars i instal·lar-la als teatres, a fi d’arribar a més gent, convertir-la en un fet quotidià. El festival fa front a la seva vuitena edició, programant, de nou a la Beckett, un recital al mes de gener a maig de 2021.

Alcools és el recer dels grans poetes d’avui i dels músics, dels rapsodes i dels oïdors, del públic que estima la paraula ben dita i de la gent a qui agrada xerrar i escoltar.

Basat en l’obra de Màrius Sampere i de Carles Viarnès

Amb Carles Viarnès i Elvira Prado-Fabregat

Organitza: Setmana de la Poesia BCN i Festival Alcools-Sala Beckett

Festival Alcools

Direcció: Andreu Gomila

Organitza: Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia

Et pot interessar
Espectacle #jotambé
El que no es diu
de Marilia Samper
Del 11/05/2021 al 06/06/2021
Espectacle #jotambé
Una niña es una cosa a medio formar
d’Eimear McBride
Adaptació: Annie Ryan
Del 13/05/2021 al 16/05/2021
Espectacle
El combate del siglo
de Denise Duncan
Del 27/05/2021 al 13/06/2021
Lectura dramatitzada #jotambé
El sensespai
de Lara Díez Quintanilla
25/05/2021
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar