Recital

Nura

Ponç Pons i Guiem Soldevila
Data
24/04/2018
Horari

A les 20h

Espai
Sala de dalt
Preu
10€ | Personatges de la Beckett 8€

Fa una dècada, quan Ponç Pons va escriure Nura, deia: “He escrit aquest llarg poema per exorcitzar l’enyor. La meva irrenunciable, però difícil, condició d’illòman menorquí m’ha duit a ser estranger pertot”. Publicat el 2006, Nura és un dels millors llibres que s’han publicat al nostre país aquest segle XXI, una referència ineludible. Pons actuarà acompanyat del músic Guiem Soldevila, que ha musicat Nura.

El festival Alcools

El festival Alcools vol portar la poesia contemporània a escena, aixecar espectacles poètics d’alt nivell i posar de manifest el bon moment de la poesia catalana actual, a banda d’estrènyer els lligams entre el món de la poesia, la música i el teatre. Va néixer el 2015 a La Seca-Espai Brossa amb l’objectiu de treure un moment la poesia dels bars i instal·lar-la als teatres, a fi d’arribar a més gent, convertir-la en un fet quotidià. I ara el festival fa front a la quarta edició amb el trasllat consolidat a la Sala Beckett, la casa dels dramaturgs del país, la casa de la paraula. Alcools és el recer dels grans poetes d’avui i dels músics, dels rapsodes i dels oïdors, del públic que estima la paraula ben dita i de la gent a qui agrada xerrar i escoltar.

Poeta: Ponç Pons
Músic: Guiem Soldevila

 

Festival Alcools

Direcció: Andreu Gomila
Organitza: Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia
Amb el suport de: Ajuntament de Barcelona, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Institució de les Lletres Catalanes, Fundació Carulla i Universitat Oberta de Catalunya
Amb la col·laboració de: Institut d’Estudis Baleàrics (Illenc)

Consulta tota la programació del Festival Alcools

Et pot interessar
Vladivostok
Maria Cabrera i Irene Fontdevila
06/03/2018
Barba Corsini
Eduard Escoffet i Pope
13/03/2018
Alguns paisatges
Miquel de Palol i Silvie Rothkovic
20/03/2018
Barcinada 2018
David Castillo i Blanca Llum Vidal
03/04/2018