CA ES EN
Espectacle

Olvidémonos de ser turistas

de Josep Maria Miró
Dates
Del 24/01/2018 al 25/02/2018
Horari

De dimecres a dissabte, 20:30h

Diumenge, 18:30h

Espai
Sala de baix

Espectacle en castellà

Josep Maria Miró és un dels dramaturgs catalans contemporanis més estrenats actualment arreu del món. La Sala Beckett li dedica un cicle que inclou dos espectacles: Olvidémonos de ser turistas i Nerium Park. A més a més, conjuntament amb el TNC, es duran a terme diverses activitats per conèixer l’obra de l’autor, la seva trajectòria, els seus referents i el procés d’internacionalització que estan vivint els seus textos.

Aquest espectacle forma part del cicle El teatre de Josep Maria Miró.

Sinopsi

Una parella de Barcelona es troba de vacances a la ciutat de Foz do Iguaçu (Estat de Paranà, Brasil), a prop del punt conegut com La Triple Frontera, on hi ha la cruïlla entre Argentina, Brasil i Paraguai. En aquesta geografia es produirà el xoc, al principi aparentment inofensiu, d’un matrimoni que porten junts gairebé trenta anys. La irrupció d’un jove viatger solitari, que han conegut casualment en una de les rutes turístiques i que se’ls ha sumat espontàniament, serà el desencadenant d’una discussió  quan la parella torna a l’hotel.

El que havia de ser un viatge idíl·lic i plaent es veurà definitivament truncat quan el matí següent a la discussió, ell s’aixequi i es trobi que la seva dona ha abandonat l’hotel i se n’ha anat a Argentina, fora de les seves previsions i de la ruta de viatge. A poc a poc anirem descobrint les connexions de la parella amb la geografia i amb un episodi dolorosós i no parlat que aquest viatge fa sortir a la superfície.

Espectacle en castellà

Amb el suport de:

Autoria: Josep Maria Miró
Direcció: Gabriela Izcovich

Repartiment: Eugenia Alonso, Lina Lambert, Esteban Meloni i Pablo Viña

Escenografia: Enric Planas
Espai sonor: Lucas Fridman
Il·luminació: Maria Domènech
Vestuari: Albert Pascual
Fotografia i audiovisuals: Mercè Rodríguez
Ajudant de direcció: Daniela Feixas

Una coproducció de la Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia i Teatro Español

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar