Recital

On tornar?

de Da::Ma (David Caño & Mauri Ibañez)
Data
18/10/2022
Horari

A les 20h

Durada
50min
Espai
Sala de dalt
Preu
10€ | Personatges de la Beckett 8€

Da::Ma ens presenta un espectacle visual i sonor que combina la veu i els textos de David Caño amb la sonoritat de Mauri Ibañez. És una sessió en directe on l’electrònica, amb tocs industrials, es fusionarà amb els versos durs i despullats, a voltes fragmentats, d’en David Caño. Tot amb una posada en escena austera i boirosa, volgudament onírica.

On tornar? ens parla de zones devastades, de territoris desconeguts, de terrenys fronterers, de petites ermites abandonades, d’amors que frisen per sobreviure, de nit i de ciutat, de ferides obertes, de desig i dels petits refugis que encara queden i on podem trobar-nos… després de tot, malgrat tot, encara.

Festival Alcools, poesia en escena

La poesia ho és tot i no és res. És una flor en un jardí tancat, una escopinada a la carretera, un record dolç d’infantesa, un cop de puny damunt la taula, un crit i un silenci. I el festival ALCOOLS, des que va néixer el 2015, gràcies a l’impuls de l’enyorat Hermann Bonnín i sota la inspiració d’Apollinaire, busca posar en escena la poesia contemporània amb l’ajuda dels amics dels poetes, músics, intèrprets, artistes, filòsofs, i tothom que pensi que, avui dia, la paraula té valor.

Passaran les crisis, les guerres, els sotracs, els aldarulls, però sempre hi haurà un poeta que, enmig del caos, alçarà la veu per exclamar, com Sylvia Plath, que està posseït per un crit. ALCOOLS vol ser el recer dels mots, dels que els diuen i dels que els escolten, una cerimònia única en temps, com sempre, incerts.

Amb David Caño i Mauri Ibañez

Il·luminació: Rubèn Taltavull

Festival Alcools

Direcció: Andreu Gomila

Organitza: Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia

Et pot interessar
Espectacle
Allò que hi ha després del diumenge
d’AMAGA i Anna Serrano
Del 27/10/2022 al 06/11/2022
Com l’estel que no hi és
de Berta Giraut i Mireia Tejero
29/11/2022
La memòria del gel
a partir de l'obra 'S.O.S.'
d'Ada Vilaró
Del 22/10/2022 al 23/10/2022
El desig del cor
de Caryl Churchill
Del 10/11/2022 al 27/11/2022