ca
Espectacle

Pell endins

Mostra de la 12a edició d’Els Malnascuts
Dates
Del 25/03/2021 al 28/03/2021
Horari

De dijous a dissabte, 19h
Diumenge, 17h

Pell endins és un ritual de sanació i una trobada amb els nostres cossos per explorar-los més enllà de la superfície. Treure’ns les crostes per tocar les ferides amb les mans. Pell endins parla dels cicles que configuren les nostres vides, com el cicle menstrual o els cicles emocionals. Mudem la pell i l’aixequem disposades a anar cap endins i posar la mirada en allò que no ens diem. Tenim la necessitat d’entendre’ns a nosaltres mateixes i de convidar el públic a un viatge intern, de cos a cos. Celebrem la menarquia i el trànsit a través de les emocions. Perquè som mares i xamanes, donzelles i bruixes, anàrquiques, creatives i inestables. Totes i cadascuna de nosaltres.

Més informació sobre el laboratori ELS MALNASCUTS, aquí.

Una creació col·lectiva de Candela AntonJose Luis BarqueroPau CanivellLaura CluaNur CostaMamadou DialloPaula MassaguéMartí SanclimentNatasha PadilhaAna Carolina ParisiAnna Pujol i Tura Torras.

Una producció de la Sala Beckett i el XII Laboratori Els Malnascuts

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar