caesen
Recital

‘Poema a la durada’ de Peter Handke

Amb Marta Pera Cucurell
Data
14/01/2020
Horari

A les 19:30h

Espai
El Menjador de la Beckett
Preu
Activitat gratuïta

En aquest llarg poema, el premi Nobel 2019 ens convida a viure el temps d’una manera profunda, en una mena de comunió plena de sentit que anomena ‘durada’, un temps de la consciència que només pot ser captat fragmentàriament i que és de difícil, o impossible, definició però que constitueix una de les experiències més plenes de la persona. A través del llenguatge poètic, mitjançant una sèrie d’imatges, de records i de la intuïció i l’emoció més que no pas de la raó, Handke ens endinsa en aquesta ‘durada’, que no té res a veure amb un èxtasi fora del temps ni amb el temps que mesuren els rellotges, que està lligada a l’experiència de l’ésser.

La seva traductora al català, la també poeta Marta Pera Cucurell, llegirà aquest llarg poema, dels més bells que s’han escrit en els últims 40 anys. I ens descobrirà altres perles de Handke, a banda de donar-nos conèixer la seva pròpia poesia, cristal·litzada en llibres com La quinta essència de la pols (Pagès Editors, 2019).

El festival Alcools

El festival Alcools vol portar la poesia contemporània a escena, aixecar espectacles poètics d’alt nivell i posar de manifest el bon moment de la poesia catalana actual, a banda d’estrènyer els lligams entre el món de la poesia, la música i el teatre. Va néixer el 2015 a La Seca-Espai Brossa amb l’objectiu de treure un moment la poesia dels bars i instal·lar-la als teatres, a fi d’arribar a més gent, convertir-la en un fet quotidià. El festival fa front a la seva sisena edició, programant, de nou a la Beckett, un recital al mes al llarg de tota la temporada.

Alcools és el recer dels grans poetes d’avui i dels músics, dels rapsodes i dels oïdors, del públic que estima la paraula ben dita i de la gent a qui agrada xerrar i escoltar.

Amb Marta Pera Cucurell

Festival Alcools

Direcció: Andreu Gomila
Organitza: Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia

Et pot interessar
Celebraré mi muerte
de Marcos Hourmann, Alberto San Juan i Víctor Morilla
Del 15/01/2020 al 26/01/2020
Herència abandonada
de Lara Díez Quintanilla
Del 16/01/2020 al 02/02/2020
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar