CA ES
Espectacle

Psicosi de les 4.48

de Sarah Kane
Direcció
Moisès Maicas
Dates
Del 02/11/2017 al 12/11/2017
Horari

De dijous a dissabte, a les 21h
Diumenge a les 19h

Durada
1h 20min
Espai
Sala de dalt
> Comprar entrades

Arriba, dins del cicle Les condicions del cervell, una de les obres més emblemàtiques de la dramaturga anglesa Sarah Kane: Psicosi de les 4.48. La reposició del monòleg, interpretat per Anna Alarcón, vol ser també un homenatge pòstum a Moisès Maicas,  director del muntatge, que va morir el passat mes de juny.

Aquest espectacle forma part del cicle Les condicions del cervell

Sinopsi

Psicosi de les 4.48 explora la regió de la ment que la majoria d’éssers humans desitjaria no haver de visitar mai, però de la qual moltes persones no poden escapar. És un territori habitat per les veus. El fet que l’obra fos escrita quan Sarah Kane patia una depressió profunda, una circumstància més destructiva que creativa, demostra l’acte de generositat de l’autora. Que la peça sigui un acte, una creació escènica d’una qualitat inusual és, certament, un heroisme.

El suïcidi sempre ens interroga, i el suïcidi d’una escriptora planteja una pregunta que els vius cerquem de respondre. Inevitablement, l’ombra de la mort de Sarah Kane plana sobre tota la seva obra, i això pot fer que llegim els seus textos buscant un diagnòstic, escoltant els crits sords que demanen ajuda. El repte dels lectors de la darrera obra de Sarah Kane és deixar de buscar a l’autora entre les paraules de la peça i transportar el text cap a la seva pròpia realitat; això els ajudarà a reconèixer la por que senten i els impulsos que els mouen en relació amb un acte autodestructiu que sovint preferim ignorar.

Autora: Sarah Kane
Traductora: Anna Soler Horta
Direcció: Moisès Maicas, amb la col·laboració d’Iván Morales

Actriu: Anna Alarcón
Espai i elements escènics: Toni Giró
Disseny de llums: Raimon Rius
Vestuari: Pi Piquer
Gest i moviment: Guille Vidal-Ribas
Disseny de so i direcció tècnica: Daniel Gener
Assistent de direcció: Albert Massanas
Fotografia: Anna Soler Horta

Una producció de The Three Keatons

Et pot interessar
L’alegria
de Marilia Samper
Del 11/10/2017 al 12/11/2017
Incògnit
de Nick Payne
Del 09/10/2017 al 10/10/2017
Lectura dramatitzada Les condicions del cervell
El meu nom és programa
d’Oliver Kluck
23/10/2017
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar