caesen
Espectacle

El que no es diu

de Marilia Samper
Dates
Del 12/05/2021 al 06/06/2021
Espai
Sala de dalt

Sinopsi

Una parella que trenca i una veritat de la qual no n’han volgut parlar. Ara tots dos s’enfronten a una revelació que els marcarà un camí diferent per a cadascú. Un camí que és tant just com necessari: un final que també és un principi. Tancar ferides, prendre consciència, acceptar la responsabilitat, perdonar-se, trobar respostes, fer-se preguntes.

Mitjançant la conversa d’una parella, El que no es diu fa pujar dalt de l’escenari la realitat silenciada del que es coneix com a “cultura de la violació”, aquella dinàmica tan arrelada en la nostra construcció social i sentimental que fa que permetem conductes, que encobertes per l’amor, el desig i la necessitat de respondre a les expectatives d’un imaginari adquirit, perpetuen la pràctica de la violació. Es tracta d’una cosa tan comuna i silenciada que ens pensem que no existeix. Però alhora és tan comuna i tan propera que, si cadascú de nosaltres reviséssim la nostra biografia sencera, tots acabaríem trobant-la. A tots i totes, de manera clara i inequívoca, se’ns faria present a la memòria la violació, ja sigui en forma de cas aïllat o d’abús repetit. Tots i totes, sense excepció, descobriríem que algun cop vam ser víctimes i algun cop vam ser agressors. Una altra cosa és que mai no vulguem o no sapiguem dir-ho.

El que no es diu de Marilia Samper forma part del cicle #jotambé. Violències de gènere i estructures de poder que tindrà lloc del 7 d’abril al 6 de juny a la Sala Beckett i que proposa una reflexió sobre les bastides de poder establertes i sobre les diferents eines que construïm per fer-hi front.

Autoria i direcció: Marilia Samper

Repartiment: Muguet Franc i Xavi Sáez

Fotografia: Paco Amate

Una producció de La Pocket amb el suport de la Sala Beckett

Et pot interessar
Espectacle
Sandra
de Daniela Feixas
Del 07/04/2021 al 02/05/2021
Espectacle
Sota la neu
d'Anna Llopart
Del 08/04/2021 al 09/05/2021
Espectacle
Una niña es una cosa a medio formar
d’Eimear McBride
Adaptació: Annie Ryan
Del 13/05/2021 al 16/05/2021
Espectacle
El combat del segle
de Denise Duncan
Del 27/05/2021 al 13/06/2021
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar