Recital

Rafeef Ziadah

We teach life
Data
15/05/2019
Horari

A les 21h

Espai
Sala de dalt
Preu
Entrada gratuïta

L’aclamada poeta palestina Rafeef Ziadah és una de les veus més potents del món contemporani, amb versos com punyals que van directes a la nostra consciència. Es va criar a Tunísia i va estudiar a Toronto, al Canadà, on va posar en marxa la seva carrera literària, que compta amb poemes que han fet la volta al món com ‘Shades of anger’ i ‘We teach life, sir’, que han esdevingut banderes del patiment del seu poble. L’exili i la resistència són els seus temes. La Rafeef és una activista que actualment viu a Londres.

A la Sala Beckett, recitarà acompanyada de Dani Vega, guitarrista de grups com Mishima o Señor Canario.

“Les paraules que diu amb tanta bellesa i elegància van directes al teu cor. Són més poderoses que qualsevol arma.” – Angela Davis.

Festival Alcools

El festival Alcools vol portar la poesia contemporània a escena, aixecar espectacles poètics d’alt nivell i posar de manifest el bon moment de la poesia catalana actual, a banda d’estrènyer els lligams entre el món de la poesia, la música i el teatre. Va néixer el 2015 a La Seca-Espai Brossa amb l’objectiu de treure un moment la poesia dels bars i instal·lar-la als teatres, a fi d’arribar a més gent, convertir-la en un fet quotidià. I ara el festival fa front a la cinquena edició amb el trasllat consolidat a la Sala Beckett i amb el propòsit de créixer: enguany el festival és un cop al mes i s’allargarà tota la temporada.

Alcools és el recer dels grans poetes d’avui i dels músics, dels rapsodes i dels oïdors, del públic que estima la paraula ben dita i de la gent a qui agrada xerrar i escoltar.

Amb: Rafeef Ziadah i Dani Vega

Organitza: BCN Poesia

Amb la col·laboració de: Festival Alcools / Sala Beckett i la Universitat Oberta de Catalunya.

Festival Alcools

Direcció: Andreu Gomila
Organitza: Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia
Amb el suport de: Ajuntament de BarcelonaDepartament de Cultura de la Generalitat de CatalunyaInstitució de les Lletres Catalanes i Universitat Oberta de Catalunya

 

Et pot interessar
La traducció, una activitat política?
amb Míriam Cano, Jordi Mas, Joaquim Sala-Sanahuja i Júlia Ojeda
15/05/2019
Espectacle
Els ocells – Maig 2019
de La Calòrica a partir de l'obra d'Aristòfanes
Del 02/05/2019 al 26/05/2019
Espectacle
La marca preferida de las hermanas Clausman
de Victoria Szpunberg
Del 04/06/2019 al 16/06/2019
Espectacle
Amor mundi
de Victoria Szpunberg
Del 26/06/2019 al 28/07/2019