Espectacle

SLASH o les Apories de l’Avantguarda (El desenvolupament d’un Show)

de Marlene Kolatschny i Julius F. Brauer
Companyia
P14 - Volksbühne am Rosa-Luxemburg-Platz
Dates
De l'11/07/2017 al 12/07/2017
Horari

A les 20h

Espai
Sala de dalt
Preu
5€ (3€ Personatges de la Beckett)

L’ESPECTACLE

Sísísísísí! És el moment de tornar-hi! Vinguin! Vegin! De ben segur que no han vist mai res d’igual!
Està bé, de forma individual potser sí, això podria ser. Hi ha gags que funcionen massa bé com per no mostrar-los una i altra vegada. La gent adora les nostres atraccions. I siguem honestos: el desarrelament metafísic és un molt bon tema pel cinema arthaus, això ja ho sabem. Moltes vegades és el Show qui ens pensa a nosaltres. Tanmateix, us garantim que aquest cop ens atenem a totes les normes, realment totes. Que no aparegui ningú amb el bolígraf vermell i teló caient, i encara menys els hereus de Brecht. El Show roman Show. Així doncs, posem fil a l’agulla, pim pam, i som-hi!

ELS CREADORS

Marlene Kolatschny neix a Berlín l’any 1992. Estudia ciències de la cultura i literatura alemanya a la Humboldt-Universität zu Berlin així com History of Art al Goldsmiths College de Londres. Durant els seus estudis, realitza assistències de direcció a la Volksbühne am Rosa-Luxemburg-Platz, a la Schaubühne am Lehniner Platz i al Ballhaus Ost. Com a autora, dramaturga i directora emprèn un seguit de projectes propis, al grup de teatre jove P14 de la Volksbühne, al teatre Meyerhold de Moscou i, amb el col·lectiu de performance Leien des Alltags, en el marc de la Ruhrtriennale 2016.

Julius F. Brauer neix a Berlín l’any 1994. La seva formació com a ballarí de claqué comença durant la seva època escolar. Paral·lelament, es desenvolupa com a actor al P14, on a partir de 2015 també assumeix els rols de direcció i coreografia. El 2016 puja per primer cop a l’escenari gran de la Volksbühne a Judith de Frank Castorf. Ha treballat en cinema i televisió. Des de setembre de 2016 estudia interpretació a la Hochschule für Musik und Theater “Felix Mendelssohn Bartholdy” de Leipzig.

P14 i ELS MALNASCUTS

ELS MALNASCUTS és un model de laboratori de teatre jove inspirat en el seu cosí berlinès, el grup P14 de la Volksbühne. Com que un dels coordinadors, Max Grosse, està instal·lat a Berlín i fa de vincle amb aquest gran teatre, i gràcies al suport del Goethe Institut-Barcelona, la Sala Beckett i l’Institut Ramon Llull, des de 2014 una peça d’ELS MALNASCUTS viatja anualment a la Volksbühne de Berlín i, de la mateixa manera, una peça de P14 visita la Sala Beckett. A banda de la mostra de les obres, l’intercanvi també inclou workshops pels membres dels dos laboratoris curats pels coordinadors i dirigits per artistes locals de cada ciutat.

Després de Der Wohnwagen i Lena & Leonce, SLASH és la tercera peça de P14 que acullen ELS MALNASCUTS a la Sala Beckett.

L’Obrador d’Estiu de la Sala Beckett forma part del GREC 2017 Festival de Barcelona.

Amb el suport del Goethe Institut-Barcelona

gi_logo_horizontal_black_srgb

Autoria i direcció: Marlene Kolatschny i Julius F. Brauer
Traducció per als subtítols: Max Grosse Majench

Intèrprets: Sebastian Arnd, Charlotte Brandhorst, Judith Gailer, Marlene Knobloch, Paula Knüpling, Lilith Krause, Luis August Krawen i Luna Znatsch

Coreografia: Julius F. Brauer
Vestuari: Amani Gowdet
Disseny d’il·luminació: Leander Hagen
Disseny sonor: Jonathan Hamann
Veu en off: David Thibaut
Ajudantia de direcció: Sarah Kailuweit
Supervisió de la traducció: Dietrich Grosse i Montse Majench
Coordinació P14: Vanessa Unzalu-Troya

Una producció del P14 de la Volksbühne amb Rosa-Luxemburg-Platz.

Et pot interessar
Lectura dramatitzada XII Obrador d'estiu
Teatre per a un temps d’emergència
Textos breus de nova creació
Del 10/07/2017 al 12/07/2017
L’Speakers’ Corner de l’Obrador d’estiu
En veu alta s’escriu millor!
Del 13/07/2017 al 14/07/2017