Espectacle

Snorkel

d'Albert Boronat
Companyia
Companyia La Virgueria
Dates
Del 12/11/2015 al 06/12/2015
Horari

De dimecres a dissabte, a les 21.30h

Diumenge, a les 18.30h

Durada
80 minuts
Preu
18€ (a taquilla) / 15 € (per web)
Descomptes i promocions

Sinopsi

Un grup de convidats que ningú no coneix, optimistes i ridículament pacients, arriben a una festa que ja ha acabat. I aleshores escuren el cul de les ampolles i pessiguen dissimuladament les restes de pastís que d’altres no han volgut. I observen les taques enganxoses sobre la moqueta. I somriuen perquè saben que un cop acabada la festa ja no hi ha res a perdre… Snorkel és una clatellada irònica i divertida a la nostra manera de viure i de relacionar-nos entre nosaltres.

Espectacle en castellà

Presentació

Ja comença a fer temps que La Virgueria persegueix aquells dramaturgs que considera més interessants de l’escena contemporània i, sense cap mena de dubte, l’Albert Boronat és un d’ells, dels més destacats segons la nostra manera d’entendre el teatre. L’Albert traspassa l’esfera d’allò quotidià i, a través d’un sarcasme molt personal, desgrana com ningú el món on vivim i les relacions que establim entre nosaltres. Aquest text que ens ha escrit dialoga directament amb l’espectador i ens qüestiona a tots plegats, per més que, a vegades, sembli que se’n fot de tot i de tothom.

Snorkel és el resultat d’un procés que per a la companyia ha estat completament nou i, també per això, totalment apassionant i enriquidor. El text que ens presenta l’autor és un repte per a tot l’equip, que exigeix una mirada diferent, una mirada que per a nosaltres és nova. I alhora, representa un desafiament seguir mantenint l’essència que fa característica la companyia, el que ens agrada anomenar llenguatge “virguero”.

Snorkel és una clatellada irònica a la nostra manera de viure, de relacionar-nos entre nosaltres i de fer-ho com a espècie amb la Terra que ens acull. Un text brillant, amb personatges que viuen les nostres vides, que sobreviuen perseguint la pastanaga d’una festa que, ho volguem acceptar o no, ja s’ha acabat.

La Virgueria

Autor: Albert Boronat
Direcció: Aleix Fauró

Intèrprets: Javier Beltrán, Isak Férriz, Marina Fita i Isis Martín

Espai escènic: Margherita Mantovani
Vestuari: La Virgueria
Disseny de llums: Anna Espunya
Espai sonor: Cesc X. Mor
Assessora de moviment: Patrícia Bargalló
Disseny gràfic: Oscar Llobet
Fotografia: Anna Miralles
Vídeos promocionals: Isak Férriz
Vídeos procés d’assaig: Elena Martín
Comunicació: Neus Molina
Distribució: Agrega Cultura
Ajudants de direcció: Elena Martín/Oscar Llobet
Producció executiva: Marina Fita

Agraïments: Can Pèrich, Cerveseria del Teatre, Ester Cabasés, Glòria Seguranyes, Joan Martín, L’Endoll, Sara Manzano, Mireia Farré i Jordi de Bes.

Durada: 80 minuts.

Una producció de La Virgueria
Amb la col·laboració d’Agrega Cultura, Estudio Maravillas, Hibrida Comunicació i Las Producciones de Rupert.