caesen
Recital

Sons bruts

de Carles Rebassa
Data
11/02/2020
Horari

A les 19:30h

Espai
El Menjador de la Beckett
Preu
Activitat gratuïta

03Sons bruts (Proa, 2019) es va alçar amb l’últim premi Carles Riba de poesia, un llibre de sonets que trenquen la norma, que esquerden la tradició, tot i que troben germans grans en les obres de Blai Bonet o Àngel Terron. Són poemes sobre amors que es trenquen, el desig i la follia, el nostre món i el que voldríem que fos, que Carles Rebassa ha escrit des que va començar a ajuntar paraules, fa més de 20 anys. L’autor és un dels millors rapsodes del país, de veu clara i diàfana. Fa tres anys va debutar com a novel·lista amb l’espaterrant Eren ells (Angle, 2016), que li va valdre el Premi Ciutat de Tarragona Pin i Soler de novel·la i Premi Ciutat de Barcelona de literatura catalana.

El festival Alcools

El festival Alcools vol portar la poesia contemporània a escena, aixecar espectacles poètics d’alt nivell i posar de manifest el bon moment de la poesia catalana actual, a banda d’estrènyer els lligams entre el món de la poesia, la música i el teatre. Va néixer el 2015 a La Seca-Espai Brossa amb l’objectiu de treure un moment la poesia dels bars i instal·lar-la als teatres, a fi d’arribar a més gent, convertir-la en un fet quotidià. El festival fa front a la seva sisena edició, programant, de nou a la Beckett, un recital al mes al llarg de tota la temporada.

Alcools és el recer dels grans poetes d’avui i dels músics, dels rapsodes i dels oïdors, del públic que estima la paraula ben dita i de la gent a qui agrada xerrar i escoltar.

Amb Carles Rebassa

Festival Alcools

Direcció: Andreu Gomila
Organitza: Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia

Et pot interessar
El dol
a càrrec de Norma Grau, Alba Payàs i Thaïs Tiana Sastre
11/02/2020
Demà
d’Helena Tornero
Del 19/02/2020 al 08/03/2020
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar