caesen
Espectacle

Ware

de Matriu.id
Autor
Matriu.id
Dates
Del 20/05/2022 al 22/05/2022
Espai
Sala de dalt

Matriu.id és un col·lectiu format per un grup de joves artistes que provenen d’àmbits diversos: les humanitats, l’enginyeria, el teatre i l’escena audiovisual. Tots ells comparteixen un mateix interès en el món virtual i com aquest pot adquirir un valor més humà.

Sinopsi

Ware és una instal·lació performativa que trasllada les dinàmiques virtuals al món físic. Un viatge immersiu dins d’una app que et cuida. Ware és un espai intel·ligent que activa les seves funcionalitats amb la presència del públic. Aquest espai canvia segons les dades que els espectadors han donat prèviament.

La proposta es va gestar en la primera edició del laboratori de creació Les Malnascudes.av, en residència a la Universitat Pompeu Fabra.

Aquest espectacle forma part del cicle MÀQUINA PERSONA, Intel·ligència Artificial i creació que vol alimentar les reflexions al voltant de la Intel·ligència Artificial partint dels supòsits filosòfics i artístics en processos de creació híbrida.

Una creació de Carles Antón, Meritxell Caralt, Lucas Mathias, Daniel Moreno, Marina Olivares, Natalia Santolaria, Valèria Sorolla, Mariona Triadú i Pau Vidal

Una producció de Matriu.id

Et pot interessar
La màquina de parlar
de Victoria Szpunberg
Del 21/04/2022 al 08/05/2022
L’altre
de Roc Esquius
Del 27/04/2022 al 29/05/2022
Semimuntat
Estiu ardent
de Josep Maria Benet i Jornet
Del 20/06/2022 al 22/06/2022
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar