Espectacle

WARE Reinforced

de Matriu.id
Autor
Matriu.id
Dates
Del 20/05/2022 al 22/05/2022
Horari

Divendres i dissabte, 19h
Diumenge, 17h

Espai
Sala de dalt
Preu
De 10€ a 14€

Sinopsi

WARE Reinforced és una peça teatral que es mou entre el món físic i el virtual. Després de simular la història sencera de la humanitat, la intel·ligència artificial WARE (We Are Recreating Existence) elabora un sistema d’aprenentatge per intentar salvar el nombre més gran d’usuaris, dels qui s’ha enamorat.
Aplicant el sistema Reinforced de Machine Learning, la Sala Beckett serà l’escenari de les primeres tres iteracions que WARE durà a terme per intentar complir el seu objectiu. Així, un cop arribi el més que probable col·lapse i un cop les iteracions hagin arribat a xifres astronòmiques, amb sort, WARE haurà pogut recaptar i emmagatzemar suficients dades i experiències per a recrear, de la manera més fidedigna i utòpica possible, una segona existència per a la raça humana. Aquest cop, virtual.

Matriu.id és un col·lectiu format per un grup de joves artistes que provenen d’àmbits diversos: les humanitats, l’enginyeria, el teatre i l’escena audiovisual. Tots ells comparteixen un mateix interès en el món virtual i com aquest pot adquirir un valor més humà.

La proposta es va gestar en la primera edició del laboratori de creació Les Malnascudes.av, en residència a la Universitat Pompeu Fabra.

Aquest espectacle forma part del cicle Màquina Persona. Intel·ligència Artificial i creació que vol alimentar les reflexions al voltant de la Intel·ligència Artificial partint dels supòsits filosòfics i artístics en processos de creació híbrida.

Una creació de Matriu.id

Dramatúrgia i direcció: Carles Antón Blasco, Daniel Moreno Manzano, Marina Olivares Rodríguez, Natalia Santolaria Carceller, Valèria Sorolla, Meritxell de Soto, Mariona Triadú Galí i Pau Vidal Bosch

Repartiment: Marina Olivares, Natàlia Santolaria, Valèria Sorolla i Meritxell de Soto

Escenografia: Begoña Escudero
Il·luminació: Joan Esteve
Vestuari: laura fernández antolin
Espai sonor: Carles Antón i Daniel Moreno Manzano i Rivers z
Audiovisuals: Carles Antón, Mariona Triadú Galí i Pau Vidal Bosch
Caracterització: Nerea Moreno
Auxiliar de vestuari: Júlia Martínez
Disseny logo: Clara Pessanha
Producció executiva: Laia Rafols

Agraïments: Malnascudes Audiovisuals, Universitat Pompeu Fabra, Konvent.0, CC Boca Nord i Diana Mizrahi

Una producció de Matriu.id

Et pot interessar
La màquina de parlar
de Victoria Szpunberg
Del 20/04/2022 al 08/05/2022
L’altre
de Roc Esquius
Del 28/04/2022 al 05/06/2022
Vorejant l’impossible: de Samuel Beckett al ‘machine learning’?
amb Luz María Sánchez, Josep Manuel Berenguer i Brisa MP
27/04/2022