Recital

Yo inacabo

de Pablo Rosal
Dates
Del 27/04/2018 al 29/04/2018
Horari

Divendres i dissabte, 20h

Diumenge, 18h

Durada
60 min
Espai
Sala de dalt
Preu
12€ | Personatges de la Beckett 8€

Yo inacabo és un espectacle poètic de petit format sobre la poesia. Un recital de poesia treballat pel subtil tamís de les arts escèniques. Està elaborat per Pablo Rosal, actor, director d’escena i dramaturg, Xavier Martínez, director d’escena, director de cinema i creador sonor i Paul Perera, pianista i compositor. En Pablo i en Xavier, formen, des de fa anys, el grup poètic Esdeveniments Ludovít. Aquest espectacle forma part del cicle Adéu al cotxe! Com alliberar Barcelona del vehicle privat? 

Sinopsi

Yo inacabo és un recital de poesia present, és a dir, originària, que busca refundar la relació poètica amb el món i les coses, des del nostre segle. Una circumstància dolça i pausada, allunyada de corrents, perquè la senyora Poesia s’aposenti i s’expandeixi en l’esperit creient. Onze poemes llargs, que formen un tot, acompanyats de so dibuixen aquesta petita i subtil cerimònia. Poesia útil servida lentament perquè l’oient estigui present i senti néixer la paraula.

Espectacles i activitats escèniques “de velocitat reduïda”

Els espectacles que us proposa la Sala Beckett dins el cicle Adéu al cotxe! Com alliberar Barcelona del vehicle privat? no aborden directament el tema de la mobilitat urbana o la necessitat de repensar-ne les condicions, però, cadascun a la seva manera, són exemple d’una determinada manera de concebre la comunicació escènica, amb especial respecte per la dimensió humana, artesanal, pausada, interactiva i creativa de la relació entre actors i espectadors.

Autor i rapsoda: Pablo Rosal
Pianista i compositor: Paul Perera
Percussionista i ambient sonor: Xavier Martínez

Et pot interessar
Promoció
Per Sant Jordi, teatre i poesia!
Promoció especial de 'Yo inacabo' pel dia de Sant Jordi
23/04/2018
L’Empestat
de Jordi Oriol
Del 06/04/2018 al 29/04/2018
Una estona de silenci
Meditació abans dels espectacles
Del 06/04/2018 al 27/04/2018
La cremallera
Martí Sales
Del 20/04/2018 al 22/04/2018