caes

Ferran Joanmiquel, guardonat als Premis Literaris Ciutat de Sagunt 2021 en la categoria de teatre

dimecres 3 novembre 2021

L’Ajuntament de Sagunt ha lliurat el Premi Literari Ciutat de Sagunt 2021 a Ferran Joanmiquel Pla en la modalitat de teatre amb el seu text Dones que parlen, que gira al voltant de l’activista anarcosindicalista Frederica Montseny. En paraules de l’autor, ‘esta obra parla de derrotes, d’oportunitats perdudes i ideals no realitzats. Però també parla de xicotetes victòries. De la necessitat de recuperar la veu i la fe en la lluita. I, sobretot, de la necessitat de reconciliació’.

En la categoria de narrativa, el premi ha estat per l’autor Guillem Rosselló amb El cor de la Geneta, una obra que narra les condicions socials, familiars i econòmiques a Mallorca i a gran part d’Espanya en el moment de l’esclat de la Guerra Civil. El premi en la categoria de poesia s’ha declarat desert per decisió unànime del jurat.

Enguany s’ha presentat un total de 71 obres als premis, que compliran vint-i-cinc anys en la propera convocatòria. El premi de narrativa està dotat amb 6.000 euros i el de teatre, amb 3.000 euros. Els jurats d’aquest any han estat integrats per Manel Joan i Arinyó, Raquel Ricart i Josep Usó (narrativa); Lola López, Mariola Ponce i Manuel Molins (teatre); i Manuel Bellver, Begonya Mezquita i Josep Porcar (poesia).

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar