caes

Finalitza amb una mostra i un col·loqui el projecte EN RESiDÈNCiA de Marc Artigau a l’Institut l’Alzina

dijous 18 juny 2020

Aquesta temporada la Sala Beckett ha participat de nou en el projecte #ENRESiDÈNCiA, de l’ICUB i el Consorci d’Educació de Barcelona, on creadors de diverses disciplines realitzen una residència artística en instituts de Barcelona. Un programa pioner que introdueix les diferents expressions artístiques als centres públics d’educació secundària a través del contacte directe i continuat d’un creador amb els estudiants.

L’artista proposat per la Sala Beckett aquesta temporada ha estat l’autor Marc Artigau i Queralt, que durant mesos ha treballat amb els alumnes de 3r d’ESO de l’Institut l’Alzina. El resultat del treball s’ha materialitzat en una mostra que, enguany, s’ha adaptat per necessitat al format virtual i que es pot veure al canal de Youtube de la Sala Beckett. El passat divendres 12 de juny, l’autor, els alumnes i els seus professors, van poder comentar l’experiència en un col·loqui en directe, que ara podeu recuperar també al nostre canal

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar