‘Una gossa en un descampat’, ‘Els ocells’, ‘El chico de la última fila’ i ‘Andrea Pixelada’ guardonats als Premis TeatreBarcelona

Dilluns 23 setembre 2019

En la segona edició dels Premis TeatreBarcelona fins a 4 espectacles que es van poder veure a la Sala Beckett durant la temporada 2018-19 han estat reconeguts pels col·laboradors i usuaris de Teatre Barcelona.

Una gossa en un descampat, estrenada a la Sala Beckett durant el Grec 2018 i en cartell actualment, ha guanyat en les categories de millor espectacle teatral, millor direcció per Sergi Belbel, text per Clàudia Cedó, actriu de repartiment per Anna Barrachina i actriu protagonista, premi compartit entre les actrius Vicky Luengo i Maria Rodríguez.

També ha sigut doblement reconeguda la peça Els ocells de la companyia La Calòrica amb el premi a millor espectacle de petit format i millor actor de repartiment per Aitor Galisteo-Rocher. L’obra, fruit de la coproducció entre la companyia i Temporada Alta, es va poder veure a la sala en el marc de les Residències de creació de la temporada 2018-19.

D’altra banda, Sergi López d’El chico de la última fila i Roser Vilajosana d’Andrea Pixelada, han sigut reconeguts per la comunitat de Teatre Barcelona com a millor actor i premi revelació respectivament.