caes

Jordi Prat i Coll (teatre) i Josep Pedrals (literatura catalana) guanyen el Premi Ciutat de Barcelona 2018

dilluns 4 febrer 2019

L’Ajuntament de Barcelona ha guardonat el director de teatre Jordi Prat i Coll i el poeta Josep Pedrals amb el Premi Ciutat de Barcelona 2018.

En teatre, s’ha reconegut la posada en escena d’Els Jocs Florals de Can Prosa que Jordi Prat i Coll va fer al Teatre Nacional de Catalunya i, en literatura catalana, Josep Pedrals ha estat premiat per la seva última novel·la Els límits del Quim Porta.

Tots dos són habituals de la Beckett i de les nostres aules. D’aquí poques setmanes arrenca un nou curs d’iniciació a l’escriptura poètica amb Josep Pedrals: Tècniques del vers.

Els Premis Ciutat de Barcelona s’entreguen anualment amb l’objectiu de guardonar la creació, la investigació i la producció de qualitat realitzada a la ciutat per creadors o col·lectius que hi treballen o per institucions i organitzacions barcelonines que les promouen o les produeixen.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar