caes
Laboratori

El Colectivo del texto

Dates
Del 07/09/2019 al 06/06/2020

El Colectivo del Texto està format per escriptors i escriptores de teatre vinculats per un mateix interès: el text dramàtic. També ens uneix una mateixa necessitat: la superació de les barreres geogràfiques amb el propòsit de tenir una panoràmica dels interessos i els viaranys dramatúrgics que pugnen per fer eclosió en el nostre complex ecosistema teatral. El Colectivo del Texto té, per tant, una voluntat transterritorial.

El Colectivo del Texto és una reunió d’escriptures diferents amb un objectiu: indagar sobre l’essència del text dins del teatre. La finalitat del Colectivo és la discussió permanent dels nostres textos, així com el seu contagi, contaminació, profanació, intoxicació, inoculació i enverinament dels uns pels altres. En col·lectiu.

Al Colectivo del Texto hi ha autores i autors que viuen a Madrid, Barcelona, Granada i Saragossa i, com és lògic, n’hi ha nascuts i crescuts a moltes altres ciutats d’Espanya.

El Colectivo del Texto és un laboratori de dramatúrgia en què pretenem conformar i enfortir històries que puguin erigir-se en referències per a l’inconscient i que valgui la pena explicar.

El Colectivo del Texto està format per Inmaculada Alvear (Madrid), Mariano Anós (Saragossa), Salva Artesero (Barcelona), Júlia Bel (Barcelona), Rafael Campos (Saragossa), Ana Cózar (Saragossa), Isabel Franc (Barcelona), Luis Miguel González Cruz (Madrid), Raúl Hernández Garrido (Madrid), Eva Hibernia (Barcelona), Tesa Lamuy-Teresa Urroz (Barcelona), Miguel Ángel Mañas (Saragossa), Daniel Martos (Madrid), Aurora Mateos (Andalusia), Gracia Morales (Andalusia), Eva Redondo (Madrid), Nieves Rodríguez Rodríguez (Madrid), Marcela Terra (Barcelona), Albert Tola (Barcelona) i Ruth Vilar (Barcelona).

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar