caes
Laboratori

DebuT*

Laboratori de gènere
Dates
Del 05/10/2018 al 31/05/2019

Horaris dels tallers: els divendres de 16h a20h

Abonament dels cursos: 60€ (7 tallers Espai DebuT*). Pagament únic..

Informació i inscripcions: espaidebut@gmail.com

Més informació

DebuT* neix arran d’una necessitat d’espai, formació i recerca de noves identitats trans i les seves formes de representació a les arts escèniques i audiovisuals.

DebuT* pretén convertir-se en un referent i espai de seguretat per a aquelles persones dissidents en el gènere que desitgin començar a prendre contacte amb les arts escèniques i vulguin trobar finalment un espai on els seus cossos i identitats no siguin “allò estrany”, “l’altre”, per passar a ser allò desitjable i estar al centre d’una narració pròpia i apoderada.

Durant la temporada 2018-2019, l’activitat de DebuT* s’ha traduït en set tallers que s’han dut a terme durant la tardor. Després d’aquests tallers formatius, DebuT* inicia una nova etapa d’investigació que vol desembocar en una creació col·lectiva a partir d’una idea argumental d’Ian de la Rosa i Ian Bermúdez. Aquesta idea es va compartir amb el grup durant l’últim taller, en el qual es van generar nous personatges i noves situacions per ser representades.

Sinopsi

Un grup de persones es troba a través d’una aplicació mòbil per compartir cotxe en el trajecte Barcelona-Albacete. Un viatge que prometia ser tranquil i plàcid esdevindrà una cadena d’infortunis, enfrontaments i desacords entre els ocupants del vehicle, que convertiran el trajecte en una autèntica aventura de convivència ideològica i de valors.

El procés de creació durarà de gener a juny del 2019 i estarà dirigit per Nur Aiza.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar