caes
Laboratori

Laboratori dramatúrgic d’escriptura en viu

Dates
Del 04/10/2019 al 17/07/2020

Coordinació: Marcos Xalabarder, fundador d’Escritura en Vivo, improvisador i productor d’espectacles literaris multidisciplinars.

Amb Yaiza Ares, Angelita del Pilar Balcázar Rojas, Joana Brabo, Toni Casares, Juan Pablo Fuentes, Pablo Macho, Ximena Marsé, Xavi Oribe, Triana Doce Palmeri, Mar Pawlowski, Mireia Rey Moreno, Adriana Segurado, Dante Sorgentini, Alba Teixidó, Carla Torres, Laura Verazzi, Marcos Xalabarder i Marta Xalabarder.

www.escrituraenvivo.org

L’escriptura en viu és una disciplina literària innovadora que converteix l’acte d’escriure en una experiència compartida gràcies a la fusió entre la improvisació amb les arts i la tecnologia.

A través de diversos formats, proposa la trobada simultània de lectors i escriptors en el mateix moment de la creació, mostrant en l’àmbit públic una activitat tradicionalment privada.

Aquest laboratori vol ser un espai de recerca, experimentació i desenvolupament multidisciplinari al voltant de l’ús de l’escriptura en temps real en el context dramatúrgic. A partir de la premissa de l’escriptura com un acte viu i visible, el laboratori proposa la reflexió creativa i l’exploració dramatúrgica a la recerca de nous formats i llenguatges.

El principal objectiu del laboratori és explorar, a través del llenguatge teatral, totes les possibilitats d’ús de l’escriptura en viu en escena, bé sigui improvisada o fent ús de vídeoprojeccions de text.

Per a això, el laboratori proposa investigar dinàmiques, interaccions i relacions entre arts, artistes, professionals i eines.
L’objectiu últim és la creació d’un espectacle amb l’escriptura en viu com a protagonista.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar