caes
Laboratori

Laboratori dramatúrgic d’escriptura en viu

Dates
Del 04/10/2019 al 29/05/2020

Coordinació: Marcos Xalabarder, fundador d’Escritura en Vivo, improvisador i productor d’espectacles literaris multidisciplinars.

www.escrituraenvivo.org

L’escriptura en viu és una disciplina literària innovadora que converteix l’acte d’escriure en una experiència compartida gràcies a la fusió entre la improvisació amb les arts i la tecnologia.
A través de diversos formats, proposa la trobada simultània de lectors i escriptors en el mateix moment de la creació, mostrant en l’àmbit públic una activitat tradicionalment privada.
Aquest laboratori vol ser un espai de recerca, experimentació i desenvolupament multidisciplinari al voltant de l’ús de l’escriptura en temps real en el context dramatúrgic. A partir de la premissa de l’escriptura com un acte viu i visible, el laboratori proposa la reflexió creativa i l’exploració dramatúrgica a la recerca de nous formats i llenguatges.
El principal objectiu del laboratori és explorar, a través del llenguatge teatral, totes les possibilitats d’ús de l’escriptura en viu en escena, bé sigui improvisada o fent ús de vídeoprojeccions de text.
Per a això, el laboratori proposa investigar dinàmiques, interaccions i relacions entre arts, artistes, professionals i eines.
L’objectiu últim és la creació d’un espectacle amb l’escriptura en viu com a protagonista.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar