Laboratori

Laboratori de filosofia i teatre

Dates
De l'01/09/2020 al 30/06/2021

L’Obrador de Filosofia el formen Jordi AlsinaMiquel JordàAlbert ReverendoAndreu RiféÚrsula San Cristóbal i altres col·laboracions puntuals.

Convocatòria oberta per la temporada 2020-21

Teatre i filosofia en un context obert i creatiu. Espai per a la confecció d’idees i de situacions. Lloc de diàleg i d’assaig per al pensament compartit, la intuïció i la lenta cocció artística de materials inconeguts.

L’Obrador de Filosofia és un espai de reflexió i creació obert a la interacció de diverses disciplines escèniques (paraula, acció, so, moviment, audiovisual…) des d’una perspectiva filosòfica, dirigint la mirada al pensament contemporani, a les contradiccions de la quotidianitat, a les dramatúrgies d’avui i a la recerca de nous espais de diàleg interdisciplinari.

L’Obrador de Filosofia el formen Jordi AlsinaMiquel JordàAlbert ReverendoAndreu RiféÚrsula San Cristóbal i altres col·laboracions puntuals.

Temporada 2020-2021

Enguany l’Obrador de Filosofia se suma a un dels cicles temàtics que proposa la Sala Beckett, Violències de gènere i estructures de poder, i investigarà al voltant de temes com ara el desig i la violència a la qual aquest pot conduir. En aquest sentit comptarà amb la col.laboració, en forma de materials i propostes audiovisuals, de Francisco González, professor, perfomance i escriptor, des d’Estats Units, i Enrica Sirigu, música i artista interdisciplinària, des d’Itàlia.

Aquesta temporada l’Obrador de Filosofia engega una reforma interna i treballarà amb profunditat un projecte anual organitzat en 3 fases: teoria, dramatúrgia i muntatge/mostra. Cadascuna d’aquestes fases comptarà amb participants diferents, alhora que fa una crida oberta a persones interessades. A més a més, col·laborarà amb el projecte “En pausa”, de Glòria Balañà i Altimira i Anna Maria Ricart.

Podeu contactar amb ells a obradorfilosofiabeckett@gmail.com.