CA ES EN

Laboratori de filosofia i teatre

Obrador de filosofia

L’Obrador de filosofia és un espai de reflexió i creació obert a la interacció de diverses disciplines escèniques (paraula, acció, so, moviment, audiovisual…) des d’una perspectiva filosòfica.

Dirigim la mirada al pensament contemporani, a les contradiccions de la quotidianitat, a les dramatúrgies d’avui i a la recerca de nous espais de diàleg interdisciplinar.

La temporada 2017/18 vam iniciar una recerca sobre les identitats col·lectives. Pocs mesos més tard, vam compartir el procés de treball a través d’una taula rodona que, sota el títol Catalunya: relat estètic de la revolta, va reflexionar sobre els ingredients estèticoformals que configuren l’anomenada “revolta catalana”. La temporada 2018/19, per mitjà d’una mostra escènica, volem seguir compartint el procés de treball, endinsant-nos en el territori de les comunitats i les seves identitats: de com es veuen, com es reconeixen, què senten i com conviuen.

L’Obrador de filosofia de la Beckett està format per Jordi Alsina, Miquel Jordà, Enric Puig, Andreu Rifé, Úrsula San Cristóbal, Bea Vilaseca i altres col·laboracions puntuals.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar