caes

Lara Díez Quintanilla serà l’autora resident de la Sala Beckett la temporada 2020-2021

dilluns 25 maig 2020

Lara Díez Quintanilla serà la propera autora resident de la Sala Beckett, agafant el relleu de Marilia Samper, Clàudia Cedó, Victoria Szpunberg i Denise Duncan. L’autora assumeix l’encàrrec d’escriure una obra nova, expressament per a l’ocasió, que serà estrenada amb producció de la Sala Beckett i per la qual rebrà una dotació de 7000 euros. La convocatòria ha rebut un total de 95 candidatures de dramaturgs i dramaturgues interessats en ser autor resident la propera temporada.

Prenent en consideració la complicada situació que viu i que viurà l’autoria teatral al nostre país, la Sala Beckett ha optat per acompanyar aquesta residència dramatúrgica amb cinc ajuts a l’escriptura teatral, per a altres autors o autores presentats en la mateixa convocatòria: Víctor Borràs, Berta Prieto i Lola Rosales, Pablo Rosal, Salvador S. Sánchez i Roger Torns.

Aquests 5 beneficiaris rebran 2.000 euros per a l’escriptura de l’obra i la Sala Beckett es compromet a produir una lectura dramatitzada del text.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar