caes

Albert Lladó

(Barcelona, 1980)

Albert Lladó és llicenciat en Filosofia (UB), postgrau en Periodisme de Proximitat (UAB) i màster en Estudis Comparats de Literatura, Art i Pensament (UPF). S’ha format en Dramatúrgia a l’Obrador de la Sala Beckett i al Seminari Internacional Panorama Sur de Buenos Aires.

Ha estat coordinador de la secció de Cultura de LaVanguardia.com durant sis anys (2010-2016), director de les revistes Secundèria i L’Hiperbòlic (VIII Premi AJC), i fundador de Diari Maresme i de Sísifo. Ha col·laborat, entre altres mitjans, a BenzinaQué LeerQuimeraRevista Ñ (diari Clarín) i El Ciervo.

Ha publicat els llibres de relats Podemos estar contentos i Cronopios propios, l’assaig Encuentros fortuitos, la recopilació d’entrevistes Paraules, el llibre d’aforismes La realidad es otra i la novel·la La puerta.

El seu darrer llibre publicat és La fábrica. Lladó també ha estat seleccionat pel Teatre Nacional de Catalunya per estrenar-hi la seva primera obra de teatre, La mancha, durant la temporada 2014-2015.

Actualment escriu a l’edició impresa de La Vanguardia i al suplement Cultura/s. És editor de Revista de Letras, director acadèmic de l’Escuela de Periodismo Cultural i professor del postgrau internacional Escrituras, a la Facultat Llatinoamericana de Ciències Socials.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar