caesen

Aleix Fauró

 

Actor, dramaturg i director format a La Casona i a l’Escola Superior d’Art Dramàtic Eòlia. Debuta com a dramaturg i director amb Diòptria. Membre fundador i codirector de la Companyia La Virgueria, sota el paraigua de la qual ha escrit i dirigit 180º de cel (Teatre Alegria – Tantarantana, 2012), L’hivern al cos (Teatre de Ponent – Tantarantana, 2011) i Si avui és diumenge demà és dijous (Versus Teatre, 2010, i gira per Catalunya).

Paisaje sin casas de Pablo Ley (Plataforma I+D, 2012, i Teatre Lliure, 2013) es converteix en el primer text que dirigeix sense ser-ne l’autor.
Com a ajudant de direcció ha treballat al costat de Pablo Ley i Josep Galindo a La maternitat d’Elna (Temporada Alta, 2008, i Teatre Capitol, 2009) i La ruta blava (Teatre Romea – Grec’09), així com al costat de Roger Bernat amb l’espectacle Domini públic (Teatre Lliure, 2008).

A la Sala Beckett, d’aquest autor s’ha pogut veure El pes del plom (2014), coescrita amb Isis Martín.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar