AMAGA

AMAGA és un còctel de persones amb experiències diferents i motivacions comunes: els insectes, el mite, el ritu, la metal·lografia, la natura, internet, el Railroad Tycoon™, l’estètica, 4HBD, la prehistòria i YouTube. No som ni promoció de res ni amics de tota la vida, fa 3 anys no ens sabíem els nostres cognoms.

Indaguem en llenguatges que no coneixem sense cenyir-nos a cap disciplina, barregem coses, ens equivoquem, i, en definitiva, tirem més de la intuïció que del coneixement. Pensem en l’art com a espai d’intercanvi sense certeses, i és en aquesta incertesa on ens sentim més còmodes.

Iniciem AMAGA amb la performance FHS Fiesta en honor al señor, una missa pagana d’idolatria i fanatisme que venerava els famosos, els nostres herois mitològics actuals. Va ser estrenada a la Brain Room de Montserrat Òptics de Lleida el 2019.

L’any 2021 la peça ITSVATAPHM I tried speedrunning virtuality and the acceleration physically hurt me, és seleccionada dins la convocatòria de suport a la creació d’El Corralito CCA i el festival TNT (Terrassa Noves Tendències) i la presentem en el marc del festival. A través de dues persones que pedalen incessantment de camí a la festa del frenesí, la performance respon a una recerca al voltant de la multitasca, la inestabilitat dels medis virtuals i la saturació dels ritmes sistemàtics.

Paral·lelament tirem endavant la nostra primera obra de creació escènica amb AQHHDDD Allò que hi ha després del diumenge i som seleccionades com a projecte artístic emergent en residència al Centre d’Arts en Moviment de la Roca Umbert f.a.