caes

Andrea Portella

Llicenciada en interpretació a l’Institut del Teatre de Barcelona, ha ampliat la seva formació en diferents tècniques teatrals com Grotowsky o View Points a més d’iniciar els seus estudis musicals i de fer classes de cant. També s’ha format en cine a Barcelona i a Madrid.

En el camp de la docència ha realitzat tallers de teatre infantil i juvenil en diverses escoles i instituts de Barcelona i des de 2013 treballa com a docent/actriu a l’Institut del Teatre.

Dins la seva experiència professional com a actriu, en teatre destaca Purga, dirigida per Ramon Simó al TNC; Bartolomé Encadenat de Sanchis Sinisterra, representada al teatre Grec de Barcelona; Cyrano de Bergerac amb direcció d’Oriol Broggi, representada a la Biblioteca de Catalunya i al Centro Dramático Nacional de Madrid; Hamlet Machine, presentada a La Seca Espai Brossa, i La tràgica història d’un Falafel, un espectacle de Commedia dell’Arte representat en diferents espais oberts de Barcelona i Catalunya.

En televisió, ha treballat a les sèries de TV3 La Riera i Kubala, Moreno i Manchón.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar