Anna Presegué

Llicenciada en Filologia Catalana per la universitat Oberta de Catalunya i graduada en Art Dramàtic per l’Escola d’Arts Interpretatives Xavier Gratacós. Complementa la seva formació en arts escèniques amb diferents cursos: Cursos de direcció d’actors i dramatúrgia a càrrec de José Sanchis Sinisterra i Jordi Prat i Coll, curs d’escriptura dramàtica a Aula de Escritores i curs de tècnica de Bob McAndrew a càrrec d’Agustí Estadella.

Entre els seus treballs de direcció i dramatúrgia destaquen L’aiguat amb la companyia CorCia Teatre (2015), Mirandolina de Carlo Goldoni (2015), Ballem!, un treball de creació amb la companyia CAR (2015), La volta al món amb vuitanta minuts amb la companyia teatre Gottic i la coral Arpa de Taradell (2014) i Un quilo d’invisible de Joan Oliver (2014).

Com a actriu ha intervingut a Mareig de Jordi Sánchez (dir. Teatre Gottic, 2006), Te odio, amor mío de Dagoll Dagom (dir. Montse Pérez, 2004), Tot esperant l’esquerrà de Clifford Odetts (dir. Agustí Estadella, 2004), Fando y Lis de Fernando Arrabal (dir. Mari Carmen Arnó, 2003) i Bates Blaves (dir. Joan Roura, 2016) amb la companyia CorCia Teatre.

També ha col·laborat en diversos treballs audiovisuals i ha exercit durant diversos anys com a docent d’arts escèniques.

Actualment compagina les seves tasques com a directora teatral i docent.