Berta Prieto

Berta Prieto s’ha format com a actriu a diferents escoles d’interpretació com El Galliner, el Col·legi de Teatre i L’estudi Laura Jou, entre d’altres.

Juntament amb Lola Rosales, aka Las Chatis de Montalbán, van crear la companyia AURA al Pou. S’estrenen professionalment amb El Chinabum on hi participen com a actrius i dramaturgues.

El Chinabum el va dirigir la Paula Ribó, va ser coproduït per AURA al pou i Amici Miei produccions i es va estrenar a La Gleva (febrer 2019). També es va poder veure a el Festival Singlot 2018 (finalistes), Sala Beckett com a lectura dramatitzada (octubre 2018), Mil·lenial Festival a la Sala BARTS (abril 2019), Teatro del Barrio de Madrid (juny 2019 i gener 2020), Festival Mostra’t de l’Espai Sandaru (novembre 2019) i a la Sala La Planeta en el marc del Festival Temporada Alta (novembre 2019).

FUCK YOU MODERN FAMILY (o todo sobre mi abuela) és el seu segon projecte com a autores i actrius. Va ser una coproducció de La Sala Beckett i Bitò Produccions, dirigit per Anna Serrano. Es va estrenar a la Sala Beckett l’octubre de 2019.

La Berta és piscis, el seu animal preferit és el gat i li fa molta por fer-se gran. Diu que ho està gestionant.