Bonn Park

Nascut a Berlín l’any 1987 i format a Berlín, Corea i París, Bonn Park va estudiar llengües i literatura eslaves a la Universitat Humboldt de Berlín a partir de l’any 2008.
Els seus primers treballs com a director i dramaturg van ser per a la Volksbühne de Berlín. Ha estat director convidat de la Zurich Hochschule der Künste (ZHdK) i estudiant convidat de Werner Schroeter, Heiko Kalmbach i Frank Castorf. L’any 2011 va assistir a classes d’escriptura dramàtica a la Universität der Künste de Berlín.
Va rebre el Premi de la Innovació 2011 del Heidelberg Stückemarkt per Die Leiden des Jungen Super Mario in 2D. La seva obra Traurigkeit & Melancholie oder der aller aller einsamste George aller aller Zeiten va rebre el Premi de Teatre Else Lasker-Schüler 2014 i va ser nominada al Premi de Teatre Jove Alemany 2016. Més endavant, va rebre encàrrecs del Theather an der Parkaue /Theater Chemnitz i del Frankfurt Regiestudio. L’any 2016 va guanyar el Premi del Jurat Jove Essen Autorentage per Wir trauern um Bonn Park. Das Knurren der Milchstraße es va endur el primer premi del Berlin Theatertreffen Stückemarkt 2017, incloent un encàrrec del Badische Staatstheater Karlsruhe. L’obra es va estrenar al Theater Bielefeld el setembre 2017, dirigida pel propi Bonn Park.