caesen

Carlos Be

(Vilanova i la Geltrú, 1974)

Entre les seves obres publicades destaquen Exhumación (2012), El niño herido (2011), La caja Pilcik (Premi Serantes de Teatre 2008), Llueven vacas (2008), Origami (Premi Born de Teatre 2006), Amèn (2006), La extraordinaria muerte de Ulrike M. (finalista del Premi Casa de América -Festival de Escena Contemporánea de Dramatúrgia Innovadora 2005) i Noel Road 25: a genius like us (Premi Caja España 2001). Les seves obres s’han estrenat a Espanya, Estats Units, Itàlia, Panamà, República Txeca i Veneçuela.

Com a director de The Zombie Company, ha dut a escena Muere, Numancia, muerePeceras, Exhumación (Mejor Espectáculo del VII Indifestival de Teatro y Danza Independiente de Santander 2012) i Achicorias, entre altres. També ha estat director convidat del Teatre Ungelt de Praga en ocasió de l’estrena mundial d’Origami. Viu entre Espanya i Txèquia.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar