Claudia Cos

Claudia Cos és actriu i dramaturga. Va estudiar en diverses escoles com el Col·legi del Teatre de Barcelona, l’escola d’Uta Hagen a Nova York i a l’Actors Temple a Londres.

Després de graduada, mai ha deixat de formar-se i ha seguit entrenant amb directors com Juan Carlos Corazza, Agustín Fernández o Fernando Piernas, entre d’altres. A la Sala Beckett ha participat en cursos intensius amb Àlex Rigola, Carol López i Pere Riera.

Laboralment ha estat en sèries de televisió com Los herederos de la Tierra, Matadero, Ventdelplà, RIS, Los Serrano o Mar de Fons. També ha actuat en obres de teatre com Si mireu el vent d’on ve al Teatre Lliure, El sopar dels idiotes al Teatre Apolo, o The Ballade of Roe Roy al Kilkenny Theatre.

En cinema ha participat en pel·lícules com Rec 3 dirigida per Paco Plaza, Xtrems dirigida per Abel Folk i Joan Riedweg o 8 citas en mans de Peris Romano i Rodrigo Sorogoyen.

Com a guionista va escriure el curt anomenat Mi miedo, Mía y un Beso guanyador del segon premi Fotogramas i presenta la seva primera peça teatral Cáscaras en una lectura dramatitzada a la Sala Beckett.