caes

Cristina Cubells

(Barcelona, 1991)

Cristina Cubells és pedagoga musical llicenciada a l’ESMUC de Barcelona, psicòloga graduada a la Universitat de Barcelona (UB) i màster de Teoria Crítica de la Cultura a la UC3M, especialitzada en la creació de projectes que combinen el teatre i la música dirigits al públic infantil i juvenil.

Actualment desenvolupa una investigació doctoral entorn al teatre musical contemporani i la infància al Departament d’Humanitats de la Universitat Carlos III de Madrid gràcies a la beca INPhINIT de La Caixa. És dramaturga i directora d’escena d’Struwwelpeter, cuentos crueles al oído (Carlos de Castellarnau, 2020), estrenat al Palau de les Arts/Festival ENSEMS i als Teatros del Canal amb la JORCAM, i desenvolupa tallers de creació i experimentació musical amb públics diversos. Recentment ha organitzat el seminari Pedagogies Crítiques en la Música amb el Departament de Pedagogia de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar