Francesc Farré

Llicenciat en Interpretació per l’Institut del Teatre l’any 2009, on va treballar amb directors com Boris Rotenstein, Pere Planella, Ricard Gázquez o Pep Pla. Becat a Sant Miniato (Itàlia) per treballar en un curs de teatre musical l’any 2007. Cofundador i membre de la companyia La Fam Teatre, de commedia dell’Arte, durant els anys 2007 i 2010 a Barcelona. En el camp de la docència imparteix classes des de fa 15 anys a nens, adolescents i adults. Des de l’any 2000 és membre i actual codirector de la companyia de Teatre Set Vetes de Carme (L’Anoia), amb la qual ha dut a escena obres de Pablo Neruda, Miquel Martí Pol, Teresa Casaus, Terenci Moix o Josep M. Benet i Jornet.

Des de l’any 2004 és professor d’interpretació i expressió corporal del Club Cet10 de patinatge artístic de Barcelona. És professor de monogràfics de teatre a l’Aula de Teatre de la Facultat de Biologia de la UB des de l’any 2020.

En televisió he participat en sèries de Tv3 com La Riera, Barcelona Ciutat Neutral, Programa 300 i El Crack de Joel Joan.