caesen

Josep Maria Miró

(Vic, 1977)

Llicenciat en periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i en direcció i dramatúrgia per l’Institut del Teatre. És autor de Temps salvatge, Olvidémonos de ser turistas, Cúbit, La travessia, Obac, Nerium Park, Fum, El principi d’Arquimedes, Gang Bang o La dona que perdia tots els avions. Ha estat traduït a 20 llengües i estrenat en uns 30 països. Ha rebut diversos reconeixements, entre ells, el premi Frederic Roda en la XLV Nit de Santa Llúcia – Festa de les lletres catalanes o, en dues ocasions, el prestigiós Premi Born. És autor de diverses dramatúrgies i ha dirigit textos propis i d’altres autors. És docent de dramatúrgia al Grau d’Arts escèniques de la Universitat de Girona i regularment en cursos a la Sala Beckett, així com en tallers nacionals i internacionals. Des de 2013 és membre del comitè de lectura del Teatre Nacional de Catalunya.

Autor format a l’Obrador de la Sala Beckett, teatre en el qual s’ha pogut veure El Principi d’Arquimedes. Les traduccions de les seves obres a d’altres llengües estan disponibles a www.catalandrama.cat.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar