caesen

Judith Pujol

(Tarragona, 1979)

Llicenciada en Història de l’Art a la Universitat de Barcelona i en Art dramàtic en l’especialitat Direcció i Dramatúrgia per l’Institut del Teatre de Barcelona. És cofundadora de la companyia Obskené. Com a directora ha estrenat diversos espectacles de dramatúrgia contemporània, com De carenes al cel d’Albert Boronat i Judith Pujol, País sense paraules de Dea Loher, Este no es un lugar adecuado para morir d’Albert Boronat o Hamlet és mort d’Ewald Palmesthofer.

Ha format part d’equips artístics en projectes de Site-specific com la Gran Rifa d’un fabulós viatge a Mèxic, junt a la companyia mexicana Teatro Ojo a Fira Tàrrega o Plàcido Mo de Magda Puig al Festival TNT. Així com, ha exercit d’assistent de direcció en peces de caràcter molt diferent, com a l’obra audiovisual La Incorrupta de Tamar Guimaraes, Museu Reina Sofia de Madrid o en espectacles teatrals com La Rosa Tatuada de Tennessee Williams al CDN, Només són dones de Carmen Domingo (estrena TNC 2015), El president de Thomas Bernhard (Temporada Alta 2014) i Krum de Hanoch Levin (Teatre Lliure, 2014) dirigits per Carme Portaceli.

És professora d’arts escèniques al Batxillerat artístic escènic i d’interpretació a l’Escola de Teatre Musical Memory.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar