caes

J. D. Wallovits

Julio Daniel Wallovits Rodríguez (Buenos Aires, Argentina, 1969). Director i guionista establert a Espanya.

Separa la seva vida artística i professional, i a part de la seva activitat com a escriptor i director, també treballa com a publicista. Comença a les agències de publicitat Slogan i Contrapunto. Des de 1992 es converteix en director general creatiu de BDDP Mancebo Kaye, Delvico Bates Barcelona, ​​Wieden & Kennedy Amsterdam i participa en la creació el 1999 de la productora El Sindicato.

A través d’una cooperativa en la qual intervé tot l’equip tècnic i artístic de Smoking room (2002), Roger Gual i ell aconsegueixen finançar i crear l’experiència viscuda per Wallovits a Amsterdan. Aquesta pel·lícula el consagra com el nou mite del cinema independent català. Anys més tard s’adapta al cinema un conte propi i dirigeix ​​en solitari La silla (2006).

El 2006 es converteix en director i membre del comitè executiu de SCPF Amèrica de Barcelona. El 2008 funda la productora La Doma i crea Democreated Brand.

El 2010 debuta com a guionista i director teatral al Festival Grec de Barcelona amb Las Listas, obra de reflexió sobre la figura del creador artístic.

A la Sala Beckett, d’aquest director s’ha pogut veure Argentinamiento (2017).

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar