caesen

Katja Hensel

(Hamburg, Alemanya, 1967)

Va estudiar Art Dramàtic a la seva ciutat natal. Després d’algunes actuacions rellevants, entre elles al Schauspiel Essen o amb la Companyia Shakespeare de Bremen, va fundar amb altres artistes la companyia Labaolavache. A Quebec (Canadà), va treballar amb Jacques Lessard i Lou Simard i va interpretar El món és rodó de Gertrude Stein durant molts anys en alemany i anglès.

Durant deu anys ha treballat com actriu independent i com autora teatral per al Deutsches Schauspielhaus d’Hamburg, el Teatre de Bremen, el Teatre de Friburg i el Zuric Schauspielhaus, entre altres. Va escriure una obra per encàrrec per al Teatre Estatal de Kassel i una obra per a nens en el marc de la promoció d’autors “Nah dran!”, patrocinada pel Centre de Teatre per a la Infància i la Joventut, que es va estrenar l’any 2012 al Theater an der Parkaue.

El 2002 va estudiar durant alguns semestres Escriptura Creativa a la Universitat de Belles Arts de Berlín i l’editorial S. Fischer ha editat cinc de les seves obres. La mateixa autora ha produït alguna de les seves pròpies obres, com ara Wie Europa gelingt. Eine EU – Familienaufstellung (Com ho aconsegueix Europa. La creació d’una família EU) o l’obra infantil Lotte i Luis, que es troba de gira per Alemanya.

En el marc de les jornades sobre teatre jove organitzades pel Goethe-Institut Barcelona, la Fundació Xarxa i la Sala Beckett el 2011, es va llegir la peça Cara o creu.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar