caesen

Llàtzer Garcia

(Girona, 1981)

Com a director d’escena, ha dirigit l’espectacle Sam, peces curtes de Samuel Beckett a la Sala Beckett, Al vostre gust de la companyia Parking Shakespeare i El Balneari de Marc Artigau al Festival Temporada Alta, entre d’altres. També ha dirigit espectacles de poesia i música i concerts de grups com Delikatessen o Els Amics de les Arts.

És autor de les obres de teatre Au revoir, Lumière (Premi Ciutat de Sagunt), Sweet Nothing (2007, Premi Ciutat d’Amposta), Vent a les veles (2008, Premi Marqués de Bradomín. Círculo de Bellas Artes de Madrid), Ens hauríem d’haver quedat a casa (2010, Festival Temporada Alta. Sala Muntaner), Kafka a la ciutat de les mentides (2011, La cuina, Festival Grec), Dos punkis i un vespino (2011, escrita juntament amb Marilia Samper. Teatre Gaudí), La terra oblidada (2012, Premi Ciutat de Gandia. Sala Flyhard), La pols (2014, Premi Crítica de Barcelona, Premi Serra d’Or. SalaFlyhard, La Villarroel, Teatre Fernán Gómez), Sota la ciutat (2015, Festival Temporada Alta. Teatre Lliure) i L’última nit del món (2016, SalaFlyhard). La temporada 2017/18 va estrenar Els nens desagraïts a la Sala Beckett. També és autor de peces breus com Doppelgänger, Ara em toca a mi i Jericó.

També ha treballat d’ajudant de direcció i d’actor.

És el dramaturg i director de la companyia Arcàdia i professor de l’ESCAC. Ha dirigit la pel•lícula La pols, produïda per Astrolabi Films.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar