caesen

Llàtzer Garcia

(Girona, 1981)

Ha dirigit Sam –peces curtes de Samuel Beckett- a la Sala Beckett, Al vostre gust de la companyia Parking Shakespeare, l’obra de teatre documental No m’oblideu mai a La Planeta/La Seca, diferents espectacles de poesia i música i concerts de grups com Els Amics de les Arts. Ha codirigit El balneari de Marc Artigau al Festival Temporada Alta 2013.

Ha escrit i dirigit les següents obres: Au revoir, Lumière (2003; premi Ciutat de Sagunt), Sweet nothing (2007; premi Ciutat d’Amposta. Obrador de la Sala Beckett), Vent a les veles (2009; premi Marqués de Bradomín. Círculo de Bellas Artes de Madrid), Ens hauríem d’haver quedat a casa (2010; Festival Temporada Alta, Sala Muntaner), Kafka a la ciutat de les mentides (2011; La Cuina, Festival Grec), La terra oblidada (2012; Premi Ciutat de Gandia. SalaFlyhard, Sala Atrium), La pols (2014; Premi de la Crítica i Premi “Serra d’Or”. SalaFlyhard, La Villarroel, Teatro Fernán Gómez), Sota la ciutat (2015; Temporada Alta, Teatre Lliure), L’última nit del món (2016; SalaFlyhard) i Els nens desagraïts (2017; Premi de la Crítica. Temporada Alta/Sala Beckett), entre d’altres.

Ha signat les adaptacions de Les cròniques Marcianes de Ray Bradbury (2017; Temporada Alta) i, al costat de Ferran Utzet, Sopa de pollastre amb ordi d’Arnold Wesker (2018; Biblioteca de Catalunya).

Ha dirigit la pel·lícula La Pols, estrenada al Festival de Málaga i que posteriorment va fer gira per Europa. Rep el premi del jurat i el premi del públic del festival Nuovo Cinema d’Europa.

Ha impartit tallers i seminaris a la Sala Beckett, l’ESCAC, l’ERAM i al Col·legi del Teatre. Algunes de les seves obres estan traduïdes al castellà i a l’anglès.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar