caesen

Lluís Hansen

(Barcelona, 1961)

Titulat superior en Economia i Política per la Universitat de Barcelona (1984) i en Direcció i Dramatúrgia per l’Institut del Teatre (1999), on va obtenir el premi extraordinari en Art Dramàtic.

Actualment, és professor de dramatúrgia i d’escriptura a l’Institut del Teatre, on ha exercit diversos càrrecs acadèmics. Complementa la docència al Col·legi de Teatre de Barcelona.

Fou membre del Consell Assessor del Teatre Lliure en l’època de Josep Montanyès (2001-2002).

En el terreny de l’escriptura i la dramatúrgia, ha escrit Amor, prozac i dubtes (2001), Fashion Feeling Music (1999), No passareu (2003), Necessinat (1999), Ecosistema (1998) i Christophe (1997, Premi Josep Ametller de Teatre). Ha traduït del francès obres d’Anouilh, Koltès, Ionesco i Cormann. En l’àmbit de la direcció escènica ha dirigit alguna de les seves obres, espectacles musicals i espectacles de circ.

A la Sala Beckett, Lluís Hansen ha impartit nombrosos cursos i seminaris. Les traduccions de les seves obres a altres llengües estan disponibles a www.catalandrama.cat.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar