Mar Arnau Gonga

De família d’artistes, Mar Arnau Gonga passa els primers anys de la seva vida entre assajos i actuacions, corrent per l’escenari i viatjant amb la companyia del seu pare per tot el país, admirant i somniant la màgia del teatre. Quan creix, decideix posar en pràctica la seva vocació i inicia la seva carrera en el món del teatre, diplomant-se en Art Dramàtic a l’Escola Cuarta Pared de Madrid l’any 2007.

Sentint la necessitat d’explorar el teatre no sols com a entreteniment, sinó com a eina de transformació, Mar Arnau viatja a Londres, on passa uns anys formant-se en teatre social, teatre participatiu i teatre terapèutic. Obté el Certificat Universitari en Dramateràpia de la Worcester University i realitza la formació professional de Teatre Fòrum amb Adrian Jackson, així com diversos cursos de Psicodrama i Teatre de l’Oprimit.

Els últims anys aprofundeix sobretot en el Teatre Playback, continuant la seva formació a l’Escola de Teatre Playback del Regne Unit (amb mentors com Veronica Needa, Fra Zeller o Aviva Apel-Rosenthal), formant part com a membre regular de la companyia Queer Playback Theatre i actuant amb vàries companyies angleses (Mirror Mirror o London Playblack Threatre, entre altres).