caes

María Cárdenas

És dramaturga, fotògrafa i publicista. Rep el Premi Ciutat d’Alcoi pel seu text Adiós Todavía en 2013 (publicat per SGAE. Teatre Autor Express) i és seleccionat per Iberoescena per portar-lo als escenaris argentins en 2014. El seu text breu Happy meal, sorgit del seu pas per les Residències de dramatúrgia Creadors, és publicat en versió digital per l’Editorial de Josep Lluís Sirera, Episkenion. És autora de Síndrhomo, presentat al Festival Cabanyal Íntim l’any 2015 i estrenat en la seva versió llarga en 2016, guanyadora dels premis MAX 2017 com a millor autoria Revelació. És coautora i codirectora de l’espectacle infantil El oro de Jeremías.

Co-autora de l’obra Los hijos Verónica estrenat al Festival Ruzafa Escénica i publicat per El petit editor l’any 2016, candidat al Premi de la Crítica Literària Valenciana en la modalitat de Literatura dramàtica. Co-autora de l’espectacle infantil Les aventures de T. Sawyer, una producció del Centre teatral Escalante, premi Feten millor vestuari, candidat als premis Max Millor Versió i Millor vestuari. És co-creadora de la companyia valenciana La teta calba.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar