caes

Paco Gámez

Llicenciat en Filologia Anglesa (Universidad de Jaén) i Interpretació textual (Escuela Superior de Arte Dramático de Sevilla) i postgraduat en Ciències de l’Espectacle (Universidad de Sevilla).

Entre els seus textos destaquen Katana (Premi de l’Asociación de Autores de Teatro “Jesús Campos” 2019 i estrenat al Pavón Kamikaze), Inquilino (Numancia 9, 2º A) (Premi Calderón de la Barca 2018 i finalista al Premi Max al Millor Autor Revelació 2020), Las Ratas (escrit al VI Laboratori d’Escriptura Dramàtica Sgae 2018) o El suelo que sostiene a Hande (Premio LAM 2017).

Aquesta temporada ha fet una versió d’El perro del hortelano per encàrrec del Gala Theater de Washington D.C. i una adaptació per a concert de la sarsuela Las Calatravas, que es veurà al Teatro de la Zarzuela. Actualment treballa en Eneida (playlist de amor y guerra para un barco a la deriva) per a La Joven i el Teatro Circo Price.

La seva obra ha estat traduïda a l’anglès, francès, italià, romanès, portuguès i alemany.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar